28.8
11:11

Κλειστά χαρτιά από Καρέρα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Κλειστά χαρτιά από Καρέρα
Advertisement

Παρά το γεγονός πως η τριάδα στον άξονα έχει προβάδισμα, ο Ιταλός ανακατεύει την τράπουλα και κρατά… κλειστά τα χαρτιά του εν όψει τελικού.

Αναμφίβολα ο Καρέρα στη μέχρι τώρα παρουσία του στα Σπάτα, έχει δείξει πως επιλέγει τρεις για τον άξονα του γηπέδου και έτσι παρατάσσει την ΑΕΚ.

Επομένως μία πρώτη εικόνα έχει αφήσει να βγει προς τα έξω ο Ιταλός τεχνικός και με βάση τα όσα παρουσίασε στο μοναδικό φιλικό της ομάδας μέχρι σήμερα, κόντρα στον Ατρόμητο.

Τα χαρτιά όμως του Καρέρα, παραμένουν κλειστά και… ανακατεμένα. Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες έχει δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά πράγματα σε συστήματα και πρόσωπα στα Σπάτα.

Οι πιθανότητες επομένως έκπληξης, είναι υπολογίσιμες και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Μάλιστα, η παρουσία του Μάνταλου δίνει άλλη άνεση στον τεχνικό της ΑΕΚ, τον οποίο θεωρεί πολυεργαλείο μεσοεπιθετικά.

Κάποιες μονάδες της ομάδας – βλέπε Λιβάγια, Ολιβέιρα, Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι – δεν μπορούν να απουσιάσουν από την ενδεκάδα. Ωστόσο, ο ρόλος που θα έχουν στα πλάνα του Καρέρα δεν έχει «κλειδώσει».

Έτσι, ο Ιταλός κόουτς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και αναζητεί το ιδανικό σύστημα και την καλύτερη επιλογή σε κάθε θέση, για έναν τελικό που αυτή την φορά πρέπει να βαφτεί κιτρινόμαυρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->