26.8
13:26

Στην ΑΕΚ η Λούδη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Στην ΑΕΚ η Λούδη
Advertisement

Μετά την αδερφή της, Αναστασία Λούδη, σειρά πήρε η Εύα και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη χρονιά.

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχωρά η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Ένωσης, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την Εύα Λούδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύα Λούδη. Η 22χρονη (07/07/1998) περιφερειακός που αγωνίζεται και ως αμυντικός, ύψους 1,73 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Εύα Λούδη ξεκίνησε το πόλο από τις Ακαδημίες του ΑΝΟ Γλυφάδας. Μετά από το επιτυχημένο της πέρασμα από τα μικρά τμήματα της Γλυφάδας, από το 2013 ενίσχυσε την πρώτη ομάδα αγωνιζόμενη έως και το 2019 στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Με την ομάδα της Γλυφάδας όχι μόνο πήρε εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, αλλά παράλληλα κατέκτησε μεταξύ άλλων και την 4η θέση, αγωνιζόμενη και στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του ΝΕ Πατρών, κατακτώντας την 8η θέση στο Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, έχοντας περάσει από όλα τα μικρά τμήματα, κατακτώντας την 3η θέση στο Baku European Games του 2015 με την Εθνική Νεανίδων.

Η Εύα Λούδη υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Εύα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->