24.8
09:32

«Πρώτη» για τις Κοριτσάρες!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στις προπονήσεις επιστρέφει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα την βρει στην Α1 κατηγορία. Μαζικό «παρών» από τις αθλήτριες.

Επιστροφή στα γήπεδα και στις προπονήσεις για τα Κορίτσια της Ένωσης, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμες για την μεγάλη επιστροφή στην Volleyleague κατηγορία.

Ο Κώστας Αρσενιάδης θα έχει από σήμερα (24/08) όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του και θα πιάσουν αμέσως δουλειά, με στόχο να ενσωματωθούν στην ομάδα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας και εκεί θα λάβει μέρος η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων για την νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινά, η οποία ξεκινά για την ΑΕΚ 10 ή 11 Οκτωβρίου, κόντρα στον Αίαντα.

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες που θα βρεθούν στην προπόνηση σήμερα (24/08): Ariana Pirv, Ευαγγελία Τουλγαρίδου, Κωνσταντίνα Πατέλη, Άννα Φωτεινού, Αγγελική Καββαδία, Μάρα Ράπτη, Μελίνα Σουβαλιώτη, Βασιλική Διάλλα, Μαριάννα Μπελιά και Έλενα Κουντουρά.

Να τονίσουμε παράλληλα πως το ρόστερ της ομάδας θα πλαισιωθεί από κάποιες αθλήτριες των Ακαδημιών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση από το εξωτερικό.

Advertisement