22.8
18:06

Ξάνθη – Απόλλων: Τετάρτη 26 Αυγούστου το πρώτο ματς μπαράζ

AEK1924.gr team
Ξάνθη – Απόλλων: Τετάρτη 26 Αυγούστου το πρώτο ματς μπαράζ
Advertisement

Την Τετάρτη (26/8, 20:00) θα διεξαχθεί το πρώτο ματς μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα της Θράκης.

Θετικό κρούσμα κορονοϊού (δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά μέλος της αποστολής) διαπιστώθηκε στην Ξάνθη με αποτέλεσμα την αναβολή βάσει πρωτοκόλλου του προγραμματισμένου για Σάββατο (22/8, 20:00) πρώτου μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη διεξαγωγή του την Τετάρτη (26/8, 20:00)

Η αναβολή, μάλιστα,  όπως και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής επισημοποιήθηκε και με ανακοίνωση της ΕΠΟ. “Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1, αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας”.

Όλη η αποστολή της Ξάνθης υποβλήθηκε σε τεστ το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Κυριακή (23/8).

Θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον ιό το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) και σε περίπτωση που όλα τα αποτελέσματα που θα βγουν την Τρίτη (25/8) είναι αρνητικά τότε το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι η ρεβάνς των δύο ομάδων στη Ριζούπολη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 20:00.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->