Οι Άραβες φαίνεται πως έπιασαν τα “θέλω” του Πέτρου Μάνταλου, σύμφωνα με ένα tweet δημοσιογράφου, βάζοντας σε σκέψεις τον αρχηγό της ΑΕΚ.Νωρίτερα διαβάσατε στο AEK1924.gr
, ότι η Αλ Νάσρ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Πέτρο Μάνταλο, επιστρέφοντας με νέα βελτιωμένη πρόταση τόσο στην ΑΕΚ, αλλά τόσο και στον ίδιο τον παίκτη.
Σύμφωνα μάλιστα με ένα του tweet του δημοσιογράφου Αντώνη Οικονομίδη, η Αλ Νάσρ είναι διατεθειμένη να δώσει στον αρχηγό της ΑΕΚ ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι και χρήματα που είχε απαιτήσει ο ίδιος ο παίκτης όταν και είχε γίνει η πρώτη διερευνητική επαφή μαζί του.
Ο Μάνταλος απ’ την πλευρά του δεν τρελαίνεται να αποχωρήσει απ’ την ΑΕΚ για να συνεχίσει στο Ντουμπάι, αλλά η συγκεκριμένη πρόταση είναι ιδιαίτερα δελεαστική και πιάνει τα “θέλω” του, βάζοντας τον αναγκαστικά σε δεύτερες σκέψεις, αν και εφόσον έρθει πρόταση που θα είναι αποδεκτή και απ’ την ΑΕΚ.
Το tweet του Αντώνη Οικονομίδη:
Τι λέγαμε για ψωμάκι;
Να πάμε κ λίγο παρακάτω.
1,5Μ ζητάει ο Μάνταλος. Κ τα έχει. https://t.co/3Zh1Hv0cbR
— Antonis Oikonomidis (@antoikonomidis) August 21, 2020
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement