
Ένα άκρως… τρελό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας από την Αγγλία, το οποίο αναφέρει την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται σε επαφή με τον Σωκράτη.
Ο Παπασταθόπουλος δεν υπολογίζεται από τον Αρτέτα και έτσι βρίσκεται σε αναζήτης ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Λογαριασμός στο twitter που ασχολείται με τα μεταγραφικά της Άρσεναλ αναφέρει ένα… τρελό σενάριο που δύσκολα μπορεί να υφίσταται.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «σε επαφή για την μεταγραφή του με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αφότου έμαθε από τον Μικέλ Αρτέτα ότι δεν υπολογίζεται».
Το tweet για ΑΕΚ και Σωκράτη:
Top three Greek sides #Olympiacos #PAOK and #AEK in talks with Sokratis after Arteta informs him he is surplus to requirements. #Arsenal #ArsenalFC #AFC
— TheArsenalMole (@TheArsenalMole) August 18, 2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement