Ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του 23χρονου στοπερ από τη Σφαξιέν στην ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και να υποβλήθηκε με επιτυχία στις απαραίτητες εξετάσεις.
Δίχως προβλήματα προχωρά η μεταγραφή του Νασίμ Χνίντ στην ΑΕΚ, με τον ίδιο να έχει ολοκληρώσει ό,τι ήταν απαραίτητο και να περιμένει με το… στυλό στο χέρι.
Χθες (18/08) πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με επιτυχία, δηλώνοντας ξανά πως η μεταγραφή μόνο εκ θαύματος θα μπορούσε να «ναυαγήσει»
Το deal ανάμεσα στους δυο συλλόγους δεν απέχει πολύ και μέσα στην ημέρα αναμένονται οριστικές (θετικές) εξελίξεις στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Χνίντ θα έχει διάρκεια 4 ετών με αυξανόμενες απολαβές ανά έτος και μπόνους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement