17.8
17:00

«Ανοιχτή» γραμμή ΑΕΚ – Βράνιες

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο 30χρονος Βόσνιος περιμένει να… εκδοθεί η ελευθέρας του από την Άντερλεχτ, ενώ παράλληλα κρατά άμεση επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Πίστη για θετική έκβαση της υπόθεσης εκατέρωθεν.

Μπορεί ο Νασίμ Χίντ να παρουσιάζεται έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, όμως δύσκολα θα αποτελέσει την… τελευταία πινελιά του Ίβιτς στην άμυνα.

Η περίπτωση επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ είναι ξεχωριστεί. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πάψει να πιέζουν τις καταστάσεις και αναμένουν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει «κόψει» τις γέφυρες με την Ένωση, καθώς δεν είναι κρυφό πως αποτελεί επιθυμία του η υπογραφή ενός συμβολαίου… ζωής με την ομάδα.

Μάλιστα, η διαφαινόμενη προσθήκη του διεθνή Τυνήσιου στοπερ, δίνει χρόνο στην ΑΕΚ να περιμένει τον «Όγκι» να πέσει στην αγκαλιά της ως ελεύθερος, ακόμα και στις 3 Οκτωβρίου, όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο των ελευθέρων.

Ιδανικά ο Καρέρα θα ήθελε τον Βόσνιο στην ομάδα και έτοιμο να αγωνισθεί στον ερχόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, όμως δεν αποκλείεται και αν όλα πάνε καλά, την θέση του να πάρει ο Χίντ.

Advertisement