12.8
10:30

«Συζητιέται έντονα του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Ένωσης για τον 25χρονο διεθνή Σουηδό πρώην παίκτη της Χάμαρμπι, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Δημοσίευμα της σημερινής (12/08) «Ώρα για σπορ» επαναφέρει τον Τάνκοβιτς στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Μάλιστα, τονίζει πως κατά την χθεσινή ημέρα δεν ήτα λίγες οι συζητήσεις στα κιτρινόμαυρα γραφεία που αφορούσαν την περίπτωση του 25χρονο εξτρέμ.

Δεδομένα η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον διεθνή Σουηδού καθώς αποτελεί ιδανική περίπτωση για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή από κάθε άποψη. Ωστόσο φαίνεται να μην είναι προτεραιότητα.

Ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει και παραμένει ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την Ένωση. Το γεγονός άλλωστε ότι έμεινε ελεύθερος από την Χάμαρμπι τον κάνει ακόμα πιο δελεαστικό (όχι όμως μόνο για την ΑΕΚ).

Ο Τάνκοβιτς έχει οπισθοχωρήσει στην μεταγραφική σκάλα της Ένωσης, καθώς άμεση ανάγκη αποτελούν οι μεταγραφές του στόπερ και του αριστερού μπακ.

Δεν αποκλείεται όμως η μεταγραφή του 25χρονου στα κιτρινόμαυρα να ολοκληρωθεί στο εγγύς μέλλον καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή όσο δεν «κλείνει» σε άλλη ομάδα.

Advertisement