12.8
10:53

«Κλείνει» τα αυτιά και περιμένει την ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ξεκάθαρες οι προθέσεις του Μάρκο Λιβάγια για ακόμα μία φορά μέσω δηλώσεων, καθώς επιθυμεί την παραμονή του στην Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει μία πρώτη προσέγγιση και αναμένεται η συνέχεια.

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά αναμένεται να προχωρήσει σε μία μεγάλη ανανέωση συνεργασίας – από θέμα οικονομικών – κατά την τελευταία πενταετία.

Τόσο η παραμονή του Ολιβέιρα, όσο και αυτή του Λιβάγια φαντάζουν… ζωτικής σημασίας για την συνέχεια της ομάδας που «χτίζεται» με ορίζοντα την «Αγιά Σοφιά».

Ο Κροάτης είναι όμως αυτός που έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν σκέφτεται να… κουνήσει μαντίλι και πάγια επιθυμία του είναι η συνέχιση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο παίκτης περιμένει με το στυλό στο χέρια και τα μάτια κλειστά. Έχει απαιτήσεις, φιλοδοξίες και κάποια στάνταρ που θέλει να ικανοποιηθούν από την πλευρά της Ένωσης.

Οι δυο πλευρές έχουν συζητήσεις σε άτυπο (ακόμα) επίπεδο, ωστόσο δεν θα αργήσει η ουσιαστική συζήτηση που θα φανερώσει τις αποστάσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Τα πρώτα ωστόσο μηνύματα δεν είναι καθόλου αρνητικά, ιδιαίτερα από την στιγμή που ενώ οι… τουρκικές σειρήνες ηχούν στα αυτιά του, εκείνος κάνει πως δεν ακούει.

Ο Λιβάγια περιμένει να ακούσει την πρόταση της ΑΕΚ και με αυτή θέλει να συζητήσει. Από εκεί και πέρα η ομάδα καλείται να κερδίσει ένα στοίχημα και να δείξει τις προθέσεις της εν όψει «Αγιά Σοφιάς».

Advertisement