12.8
10:42

Ανατροπή: Κοντά στο deal ΑΕΚ και Ινσούα!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Αργεντινός αμυντικός έριξε γέφυρες επικοινωνίας με την κιτρινόμαυρη πλευρά και η ανατροπή των δεδομένων, με την ταυτόχρονη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, φαντάζει πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

Έπιασε… τόπο η επιλογή της ΑΕΚ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Εμμάνουελ Ινσούα, κάτι που είχε ανακοινώσει δυο 24ωρα πίσω.

Η πλευρά του 29χρονου πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού έχει επαναπροσεγγίσει την Ένωση και μάλιστα οι απαιτήσεις του έπεσαν αισθητά από την τελευταία φορά.

Πλέον η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο στην υπόθεση και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για άφιξη του αδελφού και εκπροσώπου του Ινσούα στην Αθήνα κατά την αυριανή (13/08) ημέρα.

Η ρελάνς που πραγματοποίησε ο «Πότσο» δείχνει πως ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει τα οικονομικά και ποδοσφαιρικά του «θέλω».

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οριστικές εξελίξεις καθώς πλέον η πλευρά του Ινσούα είναι αυτή που δείχνει να… καίγεται για να «κλείσει» το deal.

Advertisement