12.8
09:55

Αναμονή για Βέρντε και Οικονόμου

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δυο περιπτώσεις παικτών που οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θα ήταν αρνητικοί σε μία δελεαστική πρόταση αγοράς τους από ομάδες του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς… στόπερ και αριστερού μπακ με στόχο να καλύψει τα «κενά» που υπάρχουν στη γραμμή της ανασταλτικής λειτουργίας.

Ωστόσο, υπάρχουν βλέψεις για ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ακόμα και με παίκτες που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσαν σημαντικά γρανάζια της Ένωσης.

Συγκεκριμένα τόσο ο Ντάνι Βέρντε, όσο και ο Μάριος Οικονόμου αποτελούν δυο παίκτες που βρίσκονται στην μεταγραφική βιτρίνα της ομάδας, καθώς αναζητούνται προτάσεις για την εξαγορά τους.

Αυτή που μοιάζει πιο… επιτακτική – με εισήγηση Καρέρα – είναι εκείνη του Έλληνα αμυντικού, καθώς με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί μία θέση στα στόπερ και έτσι μόνο η ΑΕΚ θα κινηθεί για δυο παίκτες στη θέση.

Όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται γύρω από τον Βέρντε. Ο Ιταλός έχει στρέψει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού πάνω του και σημερινό (12/08) δημοσίευμα της «Ώρας» αναφέρει πως αναμένεται δυνατή πρόταση.

Πάντως, είναι δυο παίκτες που ενώ ήταν εκ των βασικών πέρυσι, η Ένωση δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης ή ακόμα και δανεισμού τους με οψιόν αγοράς.

Advertisement