10.8
16:56

«Σειρήνες» από Τουρκία για Λιβάγια

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως αρκετές ομάδες από την Ευρώπη αλλά και την Τουρκία «παίζουν» δυνατά για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού της ΑΕΚ.

Έχει πέραση ο Μάρκο Λιβάγια και όσο πλησιάζει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ προς την λήξη, τόσο αυξάνονται οι μνηστήρες γύρω του.

Ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα πως το καλύτερο για την καριέρα του είναι να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα, όμως οι τούρκοι βάζουν… φωτιά με σημερινά (10/08) δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η «fotospor.com» αναφέρει πως Μπασακσεχίρ, Τραμπζονσπόρ και Φερνερμπαχτσέ έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο απ’ αυτούς είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τραμπζονσπόρ!

Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στην Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό.»

Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως στην πλευρά της ΑΕΚ επικρατεί σιγή ιχθύος με κύριο στόχο την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λιβάγια, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του ίδιου.

Advertisement