09.8
23:05

«Χάλκινη» η Καραγιάννη, ασημένιο μετάλλιο ο Κωστάκης!

AEK1924.gr team
Advertisement

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Στίβου, με την ΑΕΚ να κατακτά 2 νέα μετάλλια και να σημειώνει μερικά ακόμα θετικά πλασαρίσματα.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόδουλος Κωστάκης με ρίψη στα 55,84 μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της Δισκοβολίας, φέρνοντας μία μεγάλη επιτυχία στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Όμως, τα μετάλλια δε σταμάτησαν εκεί, καθώς η Ολυμπία Καραγιάννη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μ. με εμπόδια με χρόνο 1:00.18, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νίκος Καψής, που κατέλαβε την 5η θέση στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση στα 7,39 μ., χάνοντας μάλιστα το μετάλλιο για μόλις 5 εκατοστά. Ο Δημήτρης Κούτσικας με επίδοση 1,91 μ. κατετάγη 8ος στο Άλμα σε Ύψος, ενώ η Μαρία Καβαλιέρου κατετάγη 11η στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 5,75 μ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον, μιας και είναι μόλις 18 ετών. Η Ελπίδα Τόκα δεν κατάφερε να τερματίσει στον προκριματικό των 400 μ. λόγω ενοχλήσεων.

Advertisement