08.8
17:50

Άντερλεχτ: «Δεν έχουμε τίποτα από την ΑΕΚ, ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βέρμπεκε, αναφέρθηκε στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες, λέγοντας πως έχει συγκεκριμένη τιμή.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί τον εκλεκτό του Μάσιμο Καρέρα για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, ωστόσο εξελίξεις δεν υπάρχουν το τελευταίο διάστημα.

Η ΑΕΚ περιμένει την Άντερλεχτ να τον αφήσει ελεύθερο, οι Βέλγοι δεν θέλουν να χάσουν έτσι τον Βράνιες αλλά και την ίδια ώρα δεν τον υπολογίζουν και ο Βόσνιος στόπερ θέλει να αποχωρήσει για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Για το όλο θέμα, πάντως, τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βέρμπεκ, και υποστήριξε πως οι Βέλγοι δεν έχουν… ενοχληθεί από την ΑΕΚ, ότι θα περιμένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και πως ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή για όποιον θέλει να τον αποκτήσει.

«Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένος με τον Βράνιες, αλλά εμείς ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την πλευρά της ΑΕΚ. Έχω πει στον ίδιο να παλέψει για τη θέση του και θα δούμε στο τέλος του μεταγραφικού παζαριού τι θα συμβεί. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τότε. Ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως η Άντερλεχτ είχε αποκτήσει τον Βράνιες με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ και θέλει να βγάλει κάποια χρήματα από ενδεχόμενη πώλησή του. Από τη στιγμή, όμως, που δεν τον υπολογίζει και οι άνθρωποι της ομάδας τον αντιμετωπίζουν ως ξένο σώμα, τότε δύσκολα θα βρεθεί κάποιος σύλλογος να ικανοποιήσει τα «θέλω» των Βέλγων.

Advertisement