07.8
23:30

Προβληματίζει η στασιμότητα στο θέμα Βράνιες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Δεν έχει κινηθεί τίποτα στο θέμα του Βόσνιου αμυντικού με την Άντερλεχτ και η στασιμότητα προβληματίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που ετοιμάζονται να κινηθούν για άλλες περιπτώσεις στόπερ.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε και τα… ευχάριστα μαντάτα απ’ τις Βρυξέλλες δεν ήρθαν για την υπόθεση ελευθέρας του Βράνιες, που αρχίζει και “πονοκεφαλιάζει” τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η Άντερλεχτ έχει κάνει σαφές στην πλευρά του παίκτη ότι αξιώνουν κάποιο οικονομικό όφελος απ’ την περίπτωση του και όσο βλέπουν το ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ και τις πληροφορίες ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Βόσνιο στόπερ και τους Κιτρινόμαυρους, δεν φαίνεται θετικοί στο ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του.

Απ’ την άλλη η Ένωση ήταν και παραμένει ξεκάθαρη στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς δεν επιθυμεί να μπει στην διαδικασία συζήτησης με την Άντερλεχτ, αφού έχει πάρει τις εγγυήσεις του ίδιου ποδοσφαιριστή, ότι θα τα βρει μόνος του με τους “μώβ” και θα έρθει ως ελεύθερος να ενεργοποιήσει την συμφωνία που έχουν κάνει οι δυο πλευρές.

Οι Κιτρινόμαυροι όμως δεν έχουν τα χρονικά περιθώρια για να βρίσκεται στην αναμονή για το πότε θα μείνει ελεύθερος ο Βράνιες, με αποτέλεσμα, να έχουν δώσει ένα χρονικό περιθώριο κάποιων εβδομάδων στον ποδοσφαιριστή και σε διαφορετική περίπτωση θα αποσυρθούν και θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών.

Η κλεψύδρα της αναμονής για την υπόθεση του Βράνιες τελειώνει, η εβδομάδα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια εξέλιξη και θα απομείνουν ακόμα κάποιες μέρες “στο περίμενε” και αν δεν βρεθεί λύση, τότε θα προβεί να τρέξει άλλες περιπτώσεις στόπερ ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει προετοιμάσει το έδαφος και δείχνει έτοιμος.

Η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ και του Μάσιμο Καρέρα ήταν και είναι ο Βράνιες, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και με τον χρόνο να πιέζει, θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες λύσεις, αν τελειώσει το χρονικό περιθώριο που έχουν δώσει στον Βόσνιο αμυντικό. Άλλωστε, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να έχει απ’ την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας τον βασικό στόπερ και δεν θέλει να χάσει άσκοπα χρόνο, που θα ζημιώσει αγωνιστικά την ομάδα, απ’ την πιθανή ανετοιμότητα του νέου κεντρικού αμυντικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα επικοινωνιακά παιχνίδια τακτικής της Άντερλεχτ, ο τεχνικός διευθυντής της, Πολ Φερμπεκέ, κάνοντας αναφορά για την υπόθεση του Βράνιες σε Βέλγους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν, ξεκαθάρισε το εξής: «Δεν έχω κανένα αίτημα από Βράνιες ή τον μάνατζερ του. Του είπα να δουλέψει και θα δούμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου», αποδεικνύοντας περίτρανα την όλη στάση των “μωβ” , να βρουν τρόπο για να βγάλουν οικονομικό όφελος απ’ τον Βόσνιο στόπερ.

Advertisement