05.8
10:22

«Τρέχει» του Λούνα η ΑΕΚ! – Στα υπόψιν άλλος ένας μπακ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ θέλει μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει το θέμα του αριστερού μπακ και ο Ισπανός βρίσκεται ψηλά στην λίστα της και πρώτη επιλογή των Κιτρινόμαυρων. Στα υπόψιν κι’ άλλη περίπτωση μπακ.

Ο Αντόνιο Λούνα είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός του Ίλια Ίβιτις για το αριστερό άκρο της άμυνας, για να αντικαταστήσει η ομάδα τον  Νίκλας Χούλτ.

Ο 29χρονος Ισπανός μπακ που ανήκει στην Λεβάντε, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου απ’ τον Ισπανικό σύλλογο, καθώς δεν υπολογίζεται και η ΑΕΚ τον έχει ψηλά στην λίστα της, για να προχωρήσει στην μεταγραφή του για την ενίσχυση της.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει πολύ θετική εικόνα απ’ τον Λούνα, γι’ αυτό και τον έχει κατατάσσει στην κορυφή της λίστας του, για την θέση του αριστερού μπακ, αλλά σίγουρα δεν παίζει μόνος του για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Ίβιτς τρέχει την περίπτωση του Λούνα και έχει κάνει κάποιες απ’ τις διερευνητικές επαφές, προσπαθώντας να μάθει τις προθέσεις της Λεβάντε, αλλά και του ίδιου του παίκτη, χωρίς ωστόσο να μένει μόνο στον Ισπανό μπακ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ακόμα κάποιες λύσεις για αντί-Χούλτ, χωρίς ωστόσο να έχουν γνωστοποιηθεί για την ώρα το οποιονδήποτε όνομα ως εναλλακτική.

Παρόλα αυτά η Ένωση έχει ορίσει ως πρώτο στόχο τον Λούνα και αυτή την περίπτωση αριστερού μπακ θα κυνηγήσει, περιμένοντας να δουν τις προθέσεις της Λεβάντε,  για το αν θα τον αφήσει ελεύθερο επειδή δεν τον υπολογίζει, ή θα ορίσει μια τιμή για την πώληση του, εξετάζοντας οι Κιτρινόμαυροι τα όποια δεδομένα παρουσιαστούν.

Προφανώς η ΑΕΚ αν βρει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση και μια λογική τιμή για τον Λούνα, τότε δεν θα έχει θέμα να προσεγγίσει την Λεβάντε για την αγορά του παίκτη, αν όμως ακούσει κάποια εξωπραγματική τιμή, τότε θα προβεί σε άλλες λύσεις.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν θέσει προτεραιότητα την απόκτηση του αριστερού μπακ και θα ήταν το ιδανικό αν θα είχε αποκτηθεί παίκτης και βρισκόταν κανονικά με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, γι’ αυτό και θα ήθελαν εντός της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις και γιατί όχι να κλείσει το θέμα του μπακ, για να πάρουν σειρά οι υπόλοιπες θέσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Advertisement