05.8
23:52

Αποφασίζει τις επόμενες μέρες για US Open ο Τζόκοβιτς

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες αν θα συμμετάσχει φέτος στο US Open.

Είναι η τελευταία μεγάλη “ελπίδα” του US Open προκειμένου το Αμερικανικό Grand Slam να μην χάσει και άλλο τη λάμψη του φέτος. Μιλάμε φυσικά για τον τρεις φορές νικητή της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς, που απομένει το μοναδικό μέλος του θρυλικού Big 3 που παραμένει, θεωρητικά, εντός US Open αν και δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα για το αν θα παίξει ή όχι.

Δημοσιογραφικές πηγές από την Σερβία αναφέρουν ότι η οριστική απόφαση του Νόλε θα ληφθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα μιας και ο χρονικός ορίζοντας στενεύει για την έναρξη του Σινσινάτι και του US Open.

Ο Τζόκοβιτς, από τη μία πλευρά, έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να κερδίσει ένα Grand Slam δίχως να χρειαστεί να συναντήσει τους δύο μεγαλύτερους του αντίζηλους στο τουρ. Όντας στα 17 Grand Slam, μόλις δύο πίσω από τον Ναδάλ και τρία από τον Φέντερερ, έχει την ευκαιρία να “κλείσει” και άλλο αυτήν την ψαλίδα αποκτώντας πια απόσταση αναπνοής στο ραντεβού με την ιστορία καθώς δεδομένα έχει εκφράσει την επιθυμία να σπάσει όλα τα ρεκόρ και σε αυτό το κομμάτι.

Ωστόσο, ο νικητής της φετινής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει σίγουρα τη…ρετσινιά ότι υπήρχαν πολύ δυνατές απουσίες και το τουρνουά δεν είχε την κανονική του δυναμικότητα και πρεστίζ. Μετά, υπάρχει και το ζήτημα της καραντίνας που πιθανόν να επιβληθεί στους μη Αμερικανούς ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Όλα αυτά σίγουρα στριφογυρίζουν στο μυαλό του Νόλε που θα πρέπει να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση άμεσα.

Πηγή: Tennis24

Advertisement