04.8
09:05

Πρώτη επαφή με Γαλανόπουλο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας χαφ είχε την πρώτη του επαφή με την ΑΕΚ για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ θα επεδίωκε να ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων, κάποιων απ’ τους ποδοσφαιριστές της που λήγουν τα συμβόλαια τους, το καλοκαίρι του 2021.

Ένα απ’ αυτά τα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι είναι μεταξύ άλλων και του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος την φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε μπορεί να φάνηκε άτυχος, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο project του, καθώς πρόκειται για ένα παιδί που βγήκε απ’ τα σπλάχνα της ομάδας και υπολογίζουν πολλά πάνω του.

Μάλιστα, φαίνεται πως η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε το τελευταίο διάστημα και θα μπορέσει να τεθεί απ’ την αρχή της νέας σεζόν στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα, δουλεύοντας μαζί του κανονικά απ’ τις 9 Αυγούστου, έτοιμος για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φορτσάρει στον -τυπικά τουλάχιστον- τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η Ένωση προφανώς, θέλει να κρατήσει τον νεαρό χαφ στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sportime” είχαν οι δυο πλευρές την πρώτη τους, διερευνητική επαφή για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, ότι υπήρξε μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, στην πρώτη κουβέντα των δυο πλευρών, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να καλυφτεί με σωστούς χειρισμούς και να τα βρουν κάπου στη μέση, καθώς μιλάμε για την πρώτη επαφή και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά για το πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις.

Τα ποσά επίσημα δεν έχουν ακουστεί, αλλά ο Έλληνας διεθνής χαφ σε αυτόν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, θα λάβει ένα ποσό γύρω στις 110.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να θέλει το επόμενο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, να έχει μια αύξηση που θα δείχνει και στον ίδιο το πόσο τον πιστεύει η ομάδα.

Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η Ένωση δεν θα έλεγε “όχι” σε μια πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή, όταν και θεωρήσουν από κοινού ότι είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, ώστε να μπει κι’ άλλο σημαντικό ποσό στα ταμεία του Δικεφάλου, έχοντας ως παράδειγμα την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ, θεωρώντας τον Γαλανόπουλο ένα τέτοιο project που έχει βγει μάλιστα απ’ τα σπλάχνα της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι το πρώτο βήμα έγινε, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα καταλήξουν οι συζητήσεις των δυο πλευρών, καθώς μπορεί να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά η θέληση τους είναι να συνεχίσουν μαζί και αυτό είναι που θα μετρήσει για να βρουν μια μέση λύση στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Advertisement