04.8
14:00

ΠΑΟΚ: Σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ

AEK1924.gr team
Advertisement

Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού ανά τρεις ημέρες θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ μετά το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην ομάδα.

Το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ πιθανότατα δεν συσχετίζεται με το Μίροσλαβ Στοχ, τουλάχιστον σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου από τον ΕΟΔΥ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και λειτουργεί με βάση τις υποδείξεις που γίνονται από τους γιατρούς του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις οδηγίες των αρμοδίων η ομάδα θα λειτουργήσει σύμφωνα με τα  υγειονομικά πρωτόκολλα και οι προπονήσεις θα γίνουν κανονικά με βάση όσα επιτάσσει ωστόσο η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

Στους χώρους των προπονήσεων γίνονται απολυμάνσεις ενώ οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και όποιος άλλος έχει επαφή με την ομάδα θα περνά από τεστ ανίχνευσης του COVID-19  κάθε τρεις ημέρες.

Το δεύτερο κρούσμα ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αποκλείστηκε από την αποστολή που από την Τρίτη (4/8) θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου.

Για την ώρα τα κρούσματα δεν φαίνεται να διαταράσσουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει εκεί η ομάδα που έχει μάλιστα προγραμματίσει δύο φιλικά με  Ατρόμητο στις 6/8 και το Βόλο στις 10/8 στο Πανθεσσαλικό.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement