04.8
10:24

Ο Τσιόδρας επιστρέφει – Μαζί με τον Χαρδαλιά στη σημερινή ενημέρωση

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Σωτήρης Τσιόδρας θα συμμετάσχει στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7 πρόκειται για μία και καθολική ενημέρωση από τον καθηγητή και όχι επαναφορά σε τακτική.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νews 24/7 η επιστροφή του καθηγητή δεν είναι μόνιμη στην τακτική ενημέρωση αλλά λόγω των περιστάσεων που έχουν διαμορφωθεί απαιτείται και η δική του συμβολή ενόψει του Δεκαπευνταύγουστου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ενημέρωση από το δίδυμο είχε γίνει στις 26 Μαΐου, μετά από 72 κοινές ενημερώσεις. Μάλιστα κατά την τελευταία ο κ. Χαρδαλιά είχε πει χαρακτηριστικά “«Δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο», είπε και εξέφρασε την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ξανά. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει» και πάλι με τον κορωνοϊό, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Advertisement