04.8
09:27

Κρίσιμη εβδομάδα για Βράνιες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Βόσνιος αμυντικός συνεχίζει να πιέζει καταστάσεις στην Άντερλεχτ, αλλά ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με την “ελευθέρας” του, έχοντας παγώσει την συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει περάσει από χίλια κύματα στην Άντερλεχτ το τελευταίο διάστημα και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος και θα συνέχιζε την καριέρα του στην ΑΕΚ, τελικά οι Βέλγοι ζητούν οικονομικό αντίτιμο για να τον παραχωρήσουν, θέλοντας να βγάλουν όφελος και μειώνοντας την χασούρα απ’ το ποσό που δαπάνησαν πριν δυο χρόνια.

Ο ίδιος ο Βόσνιος απ’ την άλλη θεωρεί, ότι θα βρει την χρυσή τομή με την Άντερλεχτ για να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του, ώστε να μπορέσει να ενεργοποιηθεί στη συνέχεια η συμφωνία που έχει στα σκαριά με την ΑΕΚ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Ένωση απ’ την δική της πλευρά, δεν έχει εμπλακεί και ούτε πρόκειται στην υπόθεση, αφήνοντας εξ’ ολοκλήρου το θέμα πάνω στον Βράνιες, ο οποίος έχει κάνει απ’ την πρώτη στιγμή σαφές στους ανθρώπους της ομάδας, ότι θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος απ’ τους “μωβ”, ώστε στη συνέχεια να επιστρέψει μόνιμα στην Αθήνα για την ΑΕΚ.

Σίγουρα, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η Ένωση δεν έχει στην διάθεση της άπλετο χρόνο, αλλά για την ώρα μπορεί να περιμένει τον Βόσνιο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται πως έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ομάδας, ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν νεότερα, ή το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ έδωσε το “οκ” και θα περιμένει τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα τον Βράνιες, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρξουν νεότερα ή τουλάχιστον αλλαγή στάσης της Άντερλεχτ, τότε θα εγκαταλείψει την περίπτωση μεταγραφής του Βόσνιου, στρέφοντας σε άλλες λύσεις τις οποίες έχει εντοπίσει και δουλέψει αθόρυβα ο Ίλια Ίβιτς.

Advertisement