04.8
22:45

Εκτός US Open ο Ναδάλ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Την απόσυρσή του από το φετινό US Open ανακοίνωσε επίσημα ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός κάτοχος του τίτλου ανακοίνωσε την απόφασή του με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως σημείωσε, η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν του επιτρέπει να κάνει το μεγάλο ταξίδι για τη Νέα Υόρκη.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ώρες ακυρώθηκε το τουρνουά της Μαδρίτης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ισπανία.

«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να μην συμμετάσχω στο φετινό US Open. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό εξακολουθεί να είναι περίπλοκη με εστία να φαίνονται εκτός ελέγχου. Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στο καλεντάρι μετά από τέσσερις μήνες αποχής είναι βάρβαρη αν και κατανοώ και εκτιμώς τις προσπάθειες που καταβάλλον σε όλον τον κόσμο προκειμένου να γίνουν τα τουρνουά. 

Σέβομαι την USTA, το τουρνουά, τους διοργανωτές και την ATP που προσπαθούν να διατηρήσουν τα τουρνουά για τους παίκτες και τους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο. Είναι μία απόφαση που δεν ήθελα ποτέ να πάρω αλλά πρέπει αυτή την φορά να ακολουθήσω την καρδιά μου και να μην ταξιδέψω» σημείωσε ο Ναδάλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που δεν έπαιξαν σε κυρίως ταμπλό ούτε ο Ναδάλ ούτε ο Φέντερερ ήταν το US Open το 1999. Σημειώνεται ότι ο Ελβετός θρύλος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν λόγω τραυματισμού.

Advertisement