03.8
16:44

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου το Super Cup μπάσκετ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Και επίσημα πλέον έχουμε νέα διοργάνωση στο μπάσκετ, όπως το γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο ΕΣΑΚΕ, το Super Cup είναι γεγονός και θα κάνει πρεμιέρα στις 23-24 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν, ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση του ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τη νέα διοργάνωση στο μπάσκετ, το λεγόμενο Super Cup, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν το πρώτο τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες του προηγούμενου.

Στο φετινό 1ο Super Cup μπάσκετ, θα συμμετάσχει η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι και ο Προμηθέας, με τα ζευγάρια των αγώνων να οριστικοποιούνται στην κλήρωση της EKO Basket League 2020-2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο ΕΣΑΚΕ στην συνεχή προσπάθεια του για περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ και της Basket League καθιερώνει από τη καινούργια σεζόν ένα νέο θεσμό που θα συναρπάσει το φίλαθλο κοινό.

Το Super Cup θα πραγματοποιείται πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και θα μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Στόχος να αποτελέσει ο νέος θεσμός μια «γιορτή» του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ με το οποίο θα γίνεται η ιδανική εκκίνηση της σεζόν!

Το τζάμπολ του νέου θεσμού θα γίνει το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ, Περιστερίου Winmasters και Προμηθέα Πάτρας και με βάση τους υγειονομικούς κανόνες που θα προβλέπει η Πολιτεία για τις αθλητικές εκδηλώσεις στους κλειστούς χώρους.

Στο πλαίσιο του διημέρου θα προγραμματιστούν παράλληλες δράσεις προώθησης της Basket League και επιμόρφωσης των συμμετεχόντων στο Πρωτάθλημα.

Τα ζευγάρια των αγώνων θα οριστικοποιηθούν στην κλήρωση της EKO Basket League 2020-2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Πεποίθηση μας είναι ότι οι φίλαθλοι θα «αγκαλιάσουν» το νέο θεσμό.

Advertisement