03.8
18:36

Στα Σπάτα ο Καρέρα – Παρών στην πρώτη της Κ17

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της Κ17, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του για τις ακαδημίες του συλλόγου. Θα παρακολουθήσει και την προπόνηση της Κ19.

Μπορεί η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν να είναι για την Παρασκευή (07/08) αλλά ο Μάσιμο Καρέρα όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει λεπτό να εργάζεται εντατικά όλο αυτό το διάστημα για τα πάντα που έχουν σχέση με την προετοιμασία της ομάδας.

Έτσι και σήμερα ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, με την διαφορά όμως, ότι το σημερινό του μενού είχε και παρακολούθηση της πρώτης προπόνησης της Κ17.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε δείξει απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ, το ενδιαφέρον του για τις ακαδημίες του συλλόγου, θέλοντας να γνωρίζει τι παίκτες υπάρχουν από πίσω της πρώτης ομάδας που θα απασχολήσουν στο μέλλον τον σύλλογο, καθώς ένας απ’ τους στόχους του, είναι η ΑΕΚ να βγάζει παίκτες απ’ τις ακαδημίες και να καθιερώνονται στην πρώτη ομάδα.

Γνωρίζει πολύ καλά ο Ιταλός τεχνικός, πως ομάδα που δεν αξιοποιεί τις ακαδημίες της, θα είναι αναγκασμένη μια ζωή να βάζει ως προτεραιότητα τις μεταγραφές, χωρίς ωστόσο να δείχνει ότι υπάρχει μέλλον και υγεία ο σύλλογος.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Καρέρα βρήκε ευκαιρία, ξέκλεψε λίγο απ’ τον περιορισμένο χρόνο του και παρακολούθησε από κοντά την “πρώτη” της Κ17, αλλά θα παρακολουθήσει και την προπόνηση της Κ19, αφιερώνοντας αποκλειστικά όλη την ημέρα του στις ακαδημίες της ομάδας.

Advertisement