03.8
21:37

Λούνα: «Μου αρέσει η προοπτική της ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αριστερός μπακ που φέρεται να ενδιαφέρει την Ένωση μίλησε αναφορικά με την προοπτική της ΑΕΚ και του δεδομένου ενδιαφέροντος της.

Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Λούνα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί μια προοπτική που τον εξιτάρει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λούνα είναι μια από τις περιπτώσεις που παίζουν για το αριστερό άκρο της άμυνας, χωρίς να έχει προχωρήσει ακόμα η υπόθεσή του. Ο Ισπανός μπακ βρίσκεται μέσα σε μια λίστα από τέσσερις – πέντε παίκτες που έχουν τσεκαριστεί και αρέσουν.

«Ο ατζέντης μου, μου έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την πιθανότητα να πάω εκεί. Φυσικά και αποτελεί μια προοπτική που μου αρέσει. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μέχρι στιγμής όμως δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο πάνω στις επαφές», σχολίασε αρχικά ο 29χρονος Ισπανός μπακ, τον οποίο ρωτήσαμε και για το αν πρόκειται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές με την οικογένειά μου. Θα δούμε τι θα συμβεί και με αυτό. Ο ατζέντης μου χειρίζεται τις υποθέσεις και εγώ προσωπικά παραμένω ήρεμος. Θα δούμε τι θα συμβεί σύντομα όταν επιστρέψω».

Advertisement