03.8
15:32

Επιστρέφουν την Παρασκευή (07/08) με… τεστ κορωνοϊού

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν την Παρασκευή (07/08) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα γίνει με… τεστ κορωνοϊού λόγω των ειδικών συνθηκών.

Μπορεί το πρόγραμμα της επανέναρξης των προπονήσεων να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμα σε κανέναν και να συνεχίζεται να δουλεύετε απ’ τον Μάσιμο Καρέρα και τους συνεργάτες του, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι η επιστροφή των Κιτρινόμαυρων την Παρασκευή (07/08) στα Σπάτα δεν θα συνδυαστεί με προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα δώσουν κανονικά το παρών στο ραντεβού τους στα Σπάτα, χωρίς ωστόσο να φορέσουν τα προπονητικά τους καθώς σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα προβλέπεται να προχωρήσουν σε κοντινές μέρες σε δυο τεστ κορωνοϊού και μετέπειτα να πάρουν το “πράσινο φως” για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι θα κάνουν το πρώτο τεστ κορωνοϊού την Παρασκευή, περιμένοντας όλα τα αποτελέσματα το Σάββατο, για να προχωρήσουν την Κυριακή στο δεύτερο τεστ και σε περίπτωση που όλα είναι καλά και αρνητικά, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις απ’ την Δευτέρα (10/08).

Μάλιστα, είναι πιθανόν να γίνουν την Κυριακή (09/08) και αιματολογικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό ακόμα είναι μια σκέψη που δεν έχει οριστικοποιηθεί, έχοντας μόνο ως σίγουρο ότι την Παρασκευή οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα Σπάτα και θα κάνουν το πρώτο τεστ κορωνοϊού.

Advertisement