03.8
20:44

Ανακοινώνει και Κογκαλίδη η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε συμφωνία και με τον Κώστα Κογκαλίδη ήρθε η Ένωση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AEK1924.gr, σε συνέχεια της ενίσχυσης του ανδρικού τμήματος βόλεϊ.

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ πηγαίνει με φουλ τις μηχανές και συνεχίζει την ενίσχυση του, για τη νέα σεζόν με την επόμενη μεταγραφή της ομάδας, να είναι όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Κογκαλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924,gr, ο 25χρονος λίμπερο έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση και αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις, που θα επισημοποιήσουν την συμφωνία των δυο πλευρών και θα τον ντύσει απ’ τη νέα χρονιά στα κιτρινόμαυρα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο απ’ τη νέα σεζόν, έχοντας υψηλούς στόχους και γι’ αυτό συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να χτίσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο για να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Ο Κογκαλίδης που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και έχει φορέσει τις φανέλες των Δραπετσώνα, Φ.Ο.Κ Χίου, Φοίνικας Σύρου, Αρμενική Πειραιώς, Κέρκης Σάμου και Απόλλωνα Σμύρνης, θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Ένωσης, η οποία σιγά-σιγά κλειδώνει το ρόστερ της για τη νέα χρονιά.

Advertisement