02.8
09:13

Έδωσε το «ΟΚ» ο Καρέρα για Τάνκοβιτς

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ιταλός προπονητής εμφανίζεται θετικός για την μεταγραφή του Σουηδού εξτρέμ και η ΑΕΚ θα ξανά μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη.

Ήταν γνωστό ότι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποτελούσε μια επιλογή που βρισκόταν ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ουδέποτε μπόρεσαν οι δυο πλευρές να τα βρουν, καθώς το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και ανήκει στον Μίνο Ραϊόλα, πρόκειται για τον πιο σκληρό διαπραγματευτή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για τις ομάδες και τα μεγάλα deal.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”, ο Σουηδός εξτρέμ που κυκλοφορεί από χθες ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, φαίνεται να ξανά ανέβηκε ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ, αφού έδωσε το “πράσινο φως” και ο Μάσιμο Καρέρα για την περίπτωση του και έτσι αποφασίστηκε να ανοίξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη.

Φυσικά, η περίπτωση του παραμένει δύσκολη, καθώς ουδέποτε ήταν πρόβλημα η Χάμαρμπι, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη, αλλά και η αλλοπρόσαλλη στάση του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Πλέον, φαίνεται πως ο ίδιος έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του, ενώ παράλληλα έχει δώσει εντολή στους εκπροσώπους του, να δουν σοβαρά όποια πρόταση φτάσει στα χέρια τους για τον ίδιο και σύμφωνα με πληροφορίες ειδικότερα απ’ την ΑΕΚ.

Η Ένωση είναι όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής στην κορυφή της προτίμησης του Σουηδού εξτρέμ και θέλει να ξανά καθίσουν οι δυο πλευρές και να μιλήσουν, με την θέληση να τα βρουν δίνοντας τα χέρια. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς αν δεν γίνει το “deal”, οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να μην ξανά ασχοληθούν με την περίπτωση του και να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για 500.000 ευρώ προμήθεια ότι ζητάει απ’ την μεταγραφή το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, που όπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι ξεκάθαρο πως ένα τέτοιο ποσό, όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά καμία ομάδα δεν θα δώσει σε μάνατζερ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και να πάρουν τον Τάνκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν τα βρουν με την ΑΕΚ κόβοντας ποσό απ’ την προμήθεια, τότε η μεταγραφή για τα κιτρινόμαυρα δεν θα γίνει ποτέ και θα παραμείνει το άγνωστο αν βρεθεί ομάδα και δώσει στους μάνατζερ του Τάνκοβιτς (γραφείο του Μίνο Ραϊόλα) το εξωπραγματικό ποσό που ζητούν.

Advertisement