30.7
19:20

Συνεχίζουν στην ΑΕΚ οι Ματσιούλις – Λάνγκφορντ

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δυο αθλητές της ΑΕΚ έδωσαν τα χέρια με την ομάδα και θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά να φορούν την φανέλα της Βασίλισσας. Διετής συμφωνία με Λάνγκφορντ, μονοετής με Ματσιούλις.

Στην μπασκετική ΑΕΚ έχουν βάλει μπροστά τις ανανεώσει των συμβολαίων, με την αρχή να γίνεται πριν λίγες μέρες με τον Μάρκους Σλότερ, που έδωσε τα χέρια και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο.

Όμως, η Βασίλισσα πέτυχε ακόμα δυο πολύ καλές συμφωνίες, αφού κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, των Γιόνας Ματσιούλις και Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι δυο αθλητές άκουσαν αυτά που ήθελαν απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικότερα για τον ρόλο που θα έχουν την επόμενη σεζόν, όπως και το πόσο σημαντικοί είναι για να παραμείνουν στην ομάδα και στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου, με αποτέλεσμα να πειστούν και να που την θετική τους απάντηση για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Η διαφορά με τους δυο παίκτες της ΑΕΚ, είναι ότι ο Λιθουανός φόργουορντ, έχει συμφωνήσει για ακόμα μια χρονιά με την Βασίλισσα, ενώ ο ο Αμερικανός γκαρντ, έχει συμωνήσει για 1 +1 χρόνια.

Η Ένωση πέτυχε ακόμα δυο μεγάλα DEAL, καθώς συνεχίζει να κρατάει τον κορμό της περυσινής ομάδας που είχε φτιαχτεί για επιτυχίες, αλλά λόγω του κορωνοϊού, περιορίστηκε με την κατάκτηση μόνο του Κυπέλλου Ελλάδος. Το μόνο που απομένει πλέον για την επισημοποίηση των συμφωνιών ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι οι ανακοινώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Advertisement