29.7
12:35

Θετικά μηνύματα από Ολιβέιρα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η παραμονή του Πορτογάλου επιθετικού στην ΑΕΚ αποτελεί μία από τις… εσωτερικές προτεραιότητες του Ίλια Ίβιτς και των συνεργατών του. Ο 28χρονος έχει αρχίσει να βλέπει αλλιώς πλέον την παρουσία του στην ομάδα.

Έχοντας φτάσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, ήταν γνωστό πως οι Κιτρινόμαυροι ενίσχυσαν την γραμμή κρούσης με ένα δυνατό «κανόνι».

Οι αποδόσεις και η συχνότητα σκοραρίσματος, απέδειξαν του λόγου το αληθές και ο Νέλσον Ολιβέιρα έγινε πολύ γρήγορα σημείο αναφοράς για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί όταν η Γούλβς είχε φέρει δυνατή πρόταση και ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμούσε την επιστροφή του στο Νησί, ανήκει στο παρελθόν τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις πως πλέον ο Ολιβέιρα δεν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ ως σκαλοπάτι για την συνέχιση της καριέρας του και θέλει να «χτίσει» κάτι δυνατό με τα κιτρινόμαυρα.

Η επιθυμία των ανθρώπων της Ένωσης για επέκταση της συνεργασίας τους – λήγει το καλοκαίρι του 2021 – είναι γνωστή στον «Όλιβ» και ο ίδιος μόνο… κλειστή δεν άφησε την πόρτα του. Μία υπόθεση που θα κυνηγήσουν στην ΑΕΚ ώστε να «κλείσει» ακόμα και μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Περιμένει να ακούσει την πρόταση της ΑΕΚ, σαφώς με αύξηση των ετήσιων αποδοχών και με την προοπτική να μπει στην «Αγιά Σοφιά». Το νέο γήπεδο της ομάδας είναι κάτι που τον… ιντριγκάρει και είναι κάτι που είχε αποκαλύψει από τις πρώτες στιγμές στην ομάδα.

Τα μηνύματα που έχουν λάβει οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τις προθέσεις του Πορτογάλου σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα, είναι θετικά.

Ο τρόπος προσέγγισης και το πόσο κοντά α πλησιάσει η Ένωση στα «θέλω» – οικονομικά και μη – του Ολιβέιρα, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση των συζητήσεων.

Advertisement