29.7
13:08

«Σφραγίζει» το ρόστερ η ΑΕΚ της Καρδιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας σεζόν βρίσκεται το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924 μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Η ΑΕΚ της Καρδιάς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μέσα από την Preleague κατηγορία και ο αγωνιστικός σχεδιασμός είναι έτοιμος να… σφραγιστεί.

Το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και απομένουν οι τελευταίες πινελιές για την ενίσχυση 2 θέσεων, ώστε να είναι έτοιμο να επιστρέψει στα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, θα πραγματοποιηθεί μία ενιαία ανακοίνωση που θα παρουσιάζει το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Θα περιλαμβάνεται από αθλητές με εμπειρία από Α1 κατηγορία αλλά και νεαρούς παίκτες από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Το παράθυρο των μεταγραφών «κλείνει» την ερχόμενη Παρασκευή (31/07), ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση μετά από αιτήματα αρκετών ομάδων της κατηγορίας.

Πάντως, η ομάδα που δημιουργείται ξανά από το… μηδέν θα τεθεί σε στέρεες βάσεις και θα επιστρέψει βήμα-βήμα εκεί που της αξίζει να βρίσεται.

Advertisement