25.7
09:39

«Ανοιχτοί» για Οικονόμου στην ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μάσιμο Καρέρα ο διεθνής Έλληνας αμυντικός στην εξάμηνη παρουσία του Ιταλού στον πάγκο και η Ένωση δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ για την ενίσχυση της άμυνας και μάλιστα η διαφαινόμενη επιστροφή του Βράνιες, δεν αλλάζει κάτι πάνω σε αυτό.

Ο Οικονόμου δεν ήταν ο παίκτης που οδήγησε την Ένωση να ενεργοποιήσει πρόωρα την ρήτρα αγοράς του, όταν πέρυσι πρόσφερε τα μέγιστα για την είσοδο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, η καθοδική πορεία που ακολουθεί στις εμφανίσεις του δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένο τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας, που πλέον τον υπολογίζει ως 3η και 4η επιλογή στην σειρά των επιλογών.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν φαίνεται πως θα ήταν αρνητικοί σε ενδεχόμενη πρόταση για την αγορά του Οικονόμου. Μάλιστα, δεν είναι κρυφό πως στόχος του είναι η επιστροφή στο Campionato.

Ο στόπερ που αναζητείται, σε συνδυασμό με τον… επαναπατρισμό του Βράνιες και την πίστη που υπάρχει στο πρόσωπο του Λάτσι, ο 27χρονος αμυντικός οπισθοχωρεί στις προτιμήσεις του Μάσιμο Καρέρα.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να τα γυρίσει… τούμπα στην περίοδο προετοιμασίας καθώς δεν παύει να είναι από τους πιο εργατικούς ποδοσφαιριστές στα Σπάτα.

Advertisement