Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Ένωσης μιλώντας μετά την υπογραφή των συμβολαίων, τονίζει πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο η παρουσία του σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.
Δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του ο 20χρονος εξτρέμ για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει 5ετή διάρκεια.
Αναφέρεται στο όνομα της Ένωσης που αποτελεί ένα από τα μεγάλα της Ευρώπης ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει την ομάδα της Προλετέρ για όσα του προσέφεραν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Για την ΑΕΚ, τι να πω. Είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα είναι μεγάλη τιμή και υποχρέωση για μένα να φορέσω τη φανέλα και να δικαιολογήσω την επένδυση αυτή.
Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Προλετέρ, το επαγγελματικό προσωπικό και τους συμπαίκτες μου για τον αξέχαστο χρόνο που περάσαμε, την προφανή πρόοδο της σταδιοδρομίας τους. Εύχομαι στον σύλλογο καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα, θα μείνει στην καρδιά μου»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement