18.7
12:41

Λιβάγια: «Έπρεπε να κερδίσουμε στο γήπεδο…»

Κώστας Κοσικίδης
Λιβάγια: «Έπρεπε να κερδίσουμε στο γήπεδο…»
Advertisement

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι και σε αναφορά για το αν έπρεπε η ομάδα να κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να κερδίσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάγια στο novasports.gr:

Για τι γεύση του αφήνει το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν μπήκαμε καλά. Ίσως φταίει και η αλλαγή συστήματος που δεν ήμασταν συνηθισμένοι, χρειαστήκαμε κάποιο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν γυρίσαμε στο 4-3-3, η ομάδα είχε πολύ καλύτερη απόδοση και δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη. Δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, το ποδόσφαιρο είναι έτσι, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες όχι. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια που κάναμε και γενικά για την προσπάθεια που κάνουμε κατά την διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Μη ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε τα πλέι οφ με μια διαφορά 14 βαθμών απ’ τον δεύτερο και με μια νίκη θα ήμασταν εμείς δεύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι».

Για το αν νιώθει ότι ξοδεύτηκε ένα ημίχρονο με την αλλαγή συστήματος και αν σπατάλησαν περισσότερη ενέργεια: “Πιστεύω ότι όταν αλλάζεις κάποιο σύστημα, χρειάζεται και ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστείς. Δεν λέω ότι δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε κάποια πράγματα, δεν δημιουργήσαμε αυτά που θέλαμε και γι’ αυτό σε γενικό συμπέρασμα, ίσως χάσαμε χρόνο μέχρι να προσαρμοστούμε σε αυτό το σύστημα, αλλά δεν ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο”.

Για το αν η ΑΕΚ έπρεπε να κάνει ένσταση είπε: «Νομίζω ότι και λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό, είναι περίεργο. Εμένα όμως η προσωπική μου άποψη είναι ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να το κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Έχουμε δυο παιχνίδια και στο τέλος έναν μεγάλο τελικό, οπότε εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας».

Για το πως έχει στο μυαλό του τα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: “Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά, ο Άρης έχει αποδείξει ότι έχει μια καλή ομάδα, παρά τα προβλήματα που έχει, οπότε πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Εμείς απ’ την πλευρά μας, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο, έχουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ και μετά ο τελικός”.

Για το αν διαλέγει κάποιο ματς απ’ τα δυο που θα ήθελε να κερδίσει: “Και τα δυο παιχνίδια είναι σημαντικά και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν ο ΠΑΟΚ ηττηθεί θα είμαστε εμείς δεύτεροι για να έχουμε την πιθανότητα να παίξουμε του χρόνου στο Champions League, οπότε είναι σημαντικό το αυριανό (19/07) ματς για εμάς. Τώρα όσον αφορά το Κύπελλο, όλοι θέλουν να πάρουν έναν τίτλο, αλλά ακόμα απομένει μια εβδομάδα γι’ αυτό δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε…”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->