16.7
16:36

Το φύλλο αγώνα του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Το φως της δημοσιότητας είδε το πολυπόθητο φύλλο αγώνος του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπου γίνεται ξεκάθαρη αναφορά για τις ληγμένες κάρτες υγείας των 12 ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων, προσθέτοντας ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση για να αγωνιστούν κανονικά, με τον διαιτητή να είναι αντίθετος. 

Ένα βήμα παρακάτω πάει η υπόθεση με τις ληγμένες κάρτες των 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αφού το φύλλο αγώνος που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω του sport-fm.gr, αποδεικνύει ότι γράφτηκαν όλα απ’ τον τέταρτο διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.

Σύμφωνα μάλιστα με το φύλλο αγώνος, ο τέταρτος ενημέρωσε τις δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα και τους επισήμανε ότι απαγορεύει να τελεστεί ο αγώνας, με τον συγκεκριμένο πρόβλημα στα δελτία υγείας των φιλοξενούμενων αλλά ο εκπρόσωπος τους πήρε την απόφαση για να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η πλευρά της ΑΕΚ σε αυτή την διαδικασία δεν είχε λόγο, παρά μόνο την ενημέρωση απ’ τον τέταρτο, πριν απ’ την έναρξη του αγώνα και μόνο τώρα μπορεί να πράξει ανάλογα μετά το τέλος του ματς και σε περιθώριο 48 ωρών. Απ’ την πλευρά του ο διαιτητής κράτησε και τα δελτία του ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι όπως διακρίνεται στην αναλυτική αναφορά των παικτών του ΠΑΟΚ, σε όλους η κάρτα υγείας είχε λήξει στις 5 Ιουλίου, εκτός από τον Τζόλη που έληξε στις 12 Ιουλίου και τον Στοχ που είχε λήξει από τις 29 Ιουνίου!

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, αφού παρέλαβα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τόσο την λίστα παικτών όσο και την λίστα των αξιωματούχων, ο παρατηρητής του αγώνα μου προσκόμισε τα δελτία παικτών και τις κάρτες υγείας τους.

Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους.

Οι παίκτες αυτοί είναι: Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ.

Άμεσα κάλεσα τον παρατηρητή αγώνα κ. Παπαγιάννη Δημ. και τον ενημέρωσα.

Εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.

Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.

Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.

Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Πηγή φωτογραφίας φύλλου αγώνος: sport-fm.gr

Advertisement