16.7
01:00

Μεγάλο deal ΑΕΚ – ΟΠΑΠ για την «Αγιά Σοφιά»!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Οι δυο πλευρές, μετά από πολύμηνες συζητήσεις, κατέληξαν σε συμφωνία για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου της Ένωσης. Μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του… «OPAP Arena».

Η απόφαση πάρθηκε και το deal έκλεισε για το εμπορικό όνομα της «Αγιά Σοφιάς», με τον ΟΠΑΠ να «κερδίζει» την μάχη της ονοματοδοσίας.

Ο ΟΠΑΠ κατέθεσε την μεγαλύτερη προσφορά για να ενταχθεί στο εμπορικό όνομα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, δίχως αυτό να συνδέεται με τις μετοχές που κατέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εταιρία.

Μετά από αρκετές προτάσεις και συζητήσεις, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν πως η προσφορά της εταιρείας τυχερών παιγνίων ήταν η καλύτερη καθώς αναμένεται να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000€, σύμφωνα με τις πληροφορίες

Μία συμφωνία με κέρδη και για τις δυο πλευρές, καθώς η εταιρία στοιχηματισμού τα τελευταία χρόνια επενδύει σε αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα και την Ένωση να καρπώνεται ένα μεγάλο ποσό από το deal.

Οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και η μεγάλη συμφωνία αναμένεται να έχει διάρκεια πέντε ετών και θα επισημοποιηθεί στις 22 Ιουλίου (19:30) σε μία λαμπρή δεξίωση στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Advertisement