16.7
01:56

Λίτο Χιμένεθ: «Ο Αραούχο επιστρέφει στην Λας Πάλμας…»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο γνωστός ρεπόρτερ της Λας Πάλμας έγραψε στο twitter για Αραούχο και ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Τσίνο δεν θα μείνει στην ΑΕΚ και θα επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά, προσθέτοντας επίσης ότι δεν αρέσει το παιχνίδι του στον Μάσιμο Καρέρα (!).

Ο Λίτο Χιμένεθ αφιέρωσε ένα ποστάρισμα του στο twitter για τον Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει στην Λας Πάλμας μετά τις 26 Ιουλίου.

Χαρακτηριστικά γράφει το ποστάρισμα του: “Ο Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει στη Λας Πάλμας μετά τις 26 Ιουλιου, Στον τεχνικό της ΑΕΚ δεν αρέσει το παιχνίδι του Τσίνο. Δεν θα μείνει και περιμένει την απόφαση της Λας Πάλμας. Είναι παίκτης της Λας Πάλμας. Έχει και άλλη πρόταση”.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική, καθώς ο Καρέρα ουδέποτε δεν έχει πει κάτι τέτοιο και υπολογίζει κανονικά τον Αραούχο πιστεύοντας στις δυνατότητες του, αλλά με την διαφορά ότι ο Τσίνο έχει πέσει πάνω στον φορμαρισμένο Νέλσον Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα των μέτριων δικών του εμφανίσεων, να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω για ενδεκάδα.

Απ’ εκεί και έπειτα η Ένωση θέλει να κρατήσει τον Αραούχο και για την επόμενη σεζόν γι΄αυτό και θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ομάδα απ’ τα Κανάρια Νησιά, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Advertisement