14.7
14:20

«Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Σιμάο…»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πορτογάλος χαφ δεν θα αποκτηθεί απ’ την Μπερ Σεβά σύμφωνα με τα Ισραηλινά δημοσιεύματα και θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Τον περασμένο Γενάρη ο Νταβίντ Σιμάο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπερ Σεβά, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα και προτιμήθηκε να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του με την προοπτική μιας πιθανής μεταγραφής μέσω οψιόν αγοράς.

Όμως, η πιθανή μεταγραφή όπως όλα δείχνουν δεν θα έρθει απ’ την Μπερ Σεβά που δεν δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει την ΑΕΚ για να αγοράσει τον Πορτογάλο χαφ, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κάνει χρήση της οψιόν και θα επιστρέψει ο παίκτης στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «m.sport5.co.il», ο Σιμάο που κατέκτησε με την ισραηλινή ομάδα το κρατικό Κύπελλο (Στέιτ Καπ), ξεκινώντας στην ενδεκάδα της Μπερ Σεβά, δεν θα συνεχίσει στο Ισραήλ καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς και με την συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Μια εξέλιξη που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Ένωσης, αφού συνεχίζουν να μην υπολογίζουν στον Σιμάο και για την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι ο Ίλια Ίβιτς θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πουλήσει ή να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Πορτογάλου χαφ, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Advertisement