13.7
12:50

Ντέιβις: Ακολουθεί τον δρόμο του ΛεΜπρόν, θα έχει το όνομά του στην φανέλα του

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Άντονι Ντέιβις αποφάσισε να μιμηθεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δηλώνοντας πως στην επανέναρξη της σεζόν θα έχει το όνομά του στην φανέλα του και όχι κάποιο κοινωνικό μήνυμα.

Ο Άντονι Ντέιβις παραδέχθηκε ότι μπήκε σε δίλημμα. Σκέφτηκε να αντικαταστήσει το όνομά του με ένα από κοινωνικά μηνύματα που συμφωνήθηκε ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ένωση παικτών. Στο τέλος όμως αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του ΛεΜπρόν και να αφήσει το όνομά του, έχοντας και επιχειρήματα.

Δεν ήξερα τι να αποφασίσω. Να έχω ένα κοινωνικό μήνυμα ή το επίθετό μου στην φανέλα;” δήλωσε σχετικά ο Ντέιβις, για να συμπληρώσει: “Το επίθετό μου είναι κάτι σημαντικό για εμένα όπως και η κοινωνική δικαιοσύνη. Αλλά αποφάσισα να κρατήσω το όνομά μου και να εκπροσωπήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε όλη την καριέρα μου να φτάσω σε αυτό το σημείο”.

Κλείνοντας, ο Ντέιβις τόνισε: “Μπορούμε ακόμα να κάνουμε πράγματα για την κοινωνική δικαιοσύνη. Κάποιοι επέλεξαν να έχουν το όνομά τους στην φανέλα, κάποιοι ένα κοινωνικό μήνυμα. Θα έχουμε πολλούς τρόπους να εκπροσωπήσουμε αυτά που πιστεύουμε”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement