09.7
14:00

«Ανοιχτό» του προπονητή στην ΑΕΚ της Καρδιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Αλλαγή δεδομένων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στο θέμα του προπονητή. Συνεχίζει στις Ακαδημίες ο Μπακοδήμος, ενώ προσφέρει τις γνώσεις του στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ της Καρδιάς.

Ενώ αρχικώς οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Γιώργος Μπακοδήμος θα βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν.

Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ και των τμημάτων υποδομής των Εθνικών ομάδων, δεν αποτελεί πλέον το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν έναν ξεχωριστό προπονητή, με τον Μπακοδήμο να παραμένει στις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες και να συνεχίζει το έργο που αποδίδει καρπούς και αναδεικνύει αθλητές τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ «τρέχουν» τις εξελίξεις για την διαμόρφωση του ρόστερ εν όψει της συμμετοχή της ομάδας στη Pre League, η οποία επιβεβαιώθηκε από την Ερασιτεχνική.

Το ρόστερ κατά κύριο λόγο θα αποτελείται από νεαρούς αθλητές, ταλαντούχους, με προοπτική να εξελιχθούν σε παίκτες-βαρόμετρα της Ένωσης και του ελληνικού βόλεϊ, ενώ στο κομμάτι αυτό δεδομένα θα βοηθήσει και ο Μπακοδήμος.

Το νερό πλέον, μπήκε στο αυλάκι και η ΑΕΚ της Καρδιάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη σεζόν, πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.

Advertisement