07.7
13:16

Ράτζεν: «Θα δώσω όλη μου την καρδιά για την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Νίκολα Ράτζεν που επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει το σκουφάκι της ΑΕΚ, μίλησε αθλητική ιστοσελίδα με θεματολογία την υδατοσφαίριση, τονίζοντας πως θα δώσει όλη του την καρδιά για την Ένωση, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράτζεν στο Aquafeed24:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ. Χαίρομαι επίσης που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα μείνω ξανά εδώ. Θέλω πολύ να κάνω προπόνηση και να παίξω για την ΑΕΚ.»

Για το γεγονός ότι συναντά… φίλους στην ομάδα: «Είναι σημαντικό για εμένα ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι φίλοι μου με πρώτο τον προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Δάνδολο. Είμαι πολύ ευτυχής που θα δουλέψω με έναν από τους καλύτερους προπονητές.»

Για την προσέγγιση της ΑΕΚ: «Ο κ. Μιχαλόπουλος και ο κ. Κιρμιζόγλου μου έδωσαν να καταλάβω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με υγεία, μια ομάδα οικογένεια και το ένιωσα από τη πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε.»

Για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους, να βοηθήσω την ομάδα, όχι μόνον ως παίκτης αλλά και με την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Θα είμαι στην ΑΕΚ για τα επόμενα δυο χρόνια και θα δώσω όλη μου την καρδιά στην ομάδα.

Έχουμε πολλά που συζητάμε με τους υπεύθυνους της ομάδας, θέλω να προσφέρω και στο κομμάτι της ανάπτυξης της ακαδημίας με τη γνώση μου από την ακαδημία Number 1 στη Σερβία. Να εξελίξουμε νέους παίκτες και το άθλημα.»

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α1: «Θέλω επίσης, με την ευκαιρία, να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ για την άνοδο στην Α’ γυναικών, είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να έχει δυο ομάδες ταυτόχρονα στη μεγάλη κατηγορία».

Για το γεγονός ότι αποτελεί μεταγραφική βόμβα για την Ένωση: «Νιώθω την υποχρέωση να προσφέρω στην ΑΕΚ και να μοιραστώ την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου για το πόλο. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν όμορφα πράγματα. Και όπως είπαν… Ερχόμαστε!»

Advertisement