07.7
17:00

Προσφυγή ο Βέλεθ στη FIFA κατά της ΠΑΕ Άρης

AEK1924.gr team
Advertisement

Επτά ημέρες μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Φραν Βέλεθ κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ ζητώντας τα δεδουλευμένα, δηλαδή ποσό της τάξεως των 75.000 ευρώ!

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη και ανήμερα της επίσημης ανακοίνωσης της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Φραν Βέλεθ κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης ζητώντας το υπόλοιπο του συμβολαίου που του οφείλεται. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν μεταξύ των παικτών που αρνήθηκαν τις προτάσεις των «κίτρινων» για μειώσεις των συμβολαίων λόγω του κορονοϊού και φυσικά της παύσης κάθε δραστηριότητας για περίπου δύο μήνες.

Πλέον, η ΠΑΕ Άρης θα προχωρήσει στη κατάθεση νέας πρότασης διακανονισμού της οφειλής απέναντι του και φυσικά μείωσης του ποσού λόγω του κορονοϊού. Μάλιστα από την ΠΑΕ Άρης σημειώνεται ότι είναι σε διαδικασία συζητήσεων με όλους τους παίκτες που αποχώρησαν για τον διακανονισμό των οφειλών απέναντί τους, ότι δείχνουν κατανόηση της όλης κατάστασης που διαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας, σε αντίθεση με τον Φραν Βέλεθ ο οποίος επέλεξε ευθύς εξαρχής τη δικαστική οδό.

Πηγή: gazzetta.gr

Advertisement