07.7
14:21

«Ο Νάνι είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ματίας Νάνι ανέφεραν ιταλικά δημοσιεύματα, τονίζοντας όμως ότι ο παίκτης διάλεξε την Κάλιαρι λόγω της Serie A.

Ο Ματίας Νάνι βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς παρά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει για την περίπτωση του (μάνατζερ, ομάδες και δικαιώματα), κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον για τον 22χρονο αμυντικό.

Φαίνεται όμως, ότι δεν έχει προσελκύσει μόνο το ενδιαφέρον της Ένωσης ο Αργεντινός αμυντικός, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Κάλιαρι έχει μπει γερά στη διεκδίκηση του.

Μάλιστα, οι Ιταλοί ανέφεραν στο εν’ λόγω δημοσίευμα για συμφωνία της ΑΕΚ με τον παίκτη, αλλά ο ίδιος προτιμάει την Κάλιαρι λόγω ότι αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και προτίθεται να ακυρώσει την συμφωνία. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει παράλληλα ότι ο Νάνι προορίζεται ως αντικαταστάτης του Ράγκναρ Κλάβαν που αποχωρεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «lanuovasardegna» αναφέρει:

«Ο Νάνι είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά η Κάλιαρι μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση και ήδη του έχει αλλάξει γνώμη. Ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Κάρλι, έδωσε στον παίκτη τη δυνατότητα να παίξει στη Serie A. Η πρόταση αυτή ήταν δελεαστική για τον Νάνι και μετά από αυτό, ο Αργεντινός αποφάσισε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, ελπίζοντας να «κλείσει» στη Κάλιαρι».

Advertisement