07.7
21:50

Άπαντες δίπλα στον Σαρδέλη – Τα λόγια του Λόπες στον νεαρό!

AEK1924.gr team
Advertisement

Μια οικογένεια τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, καθώς στάθηκαν όλοι δίπλα στον άτυχο Γιάννη Σαρδέλη. 

Ο Μάσιμο Καρέρα, μιλώντας προηγουμένως στην NOVA, είπε: «Θέλω πρώτα απ’ όλα, να πω περαστικά στον Σαρδέλη και καλή τύχη που χθες τραυματίστηκε. Να του ευχηθώ καλή τύχη σε όλα…», κάνοντας ειδική αναφορά στον Γιάννη Σαρδέλη που υπέστη κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι.

Ένας τραυματισμός που πραγματικά έχει προκαλέσει στεναχώρια σε όλο το ποδοσφαιρικό. Με τον νεαρό άσο, έχουν επικοινωνήσει οι περισσότεροι συμπαίκτες του και αυτό που του λένε είναι περαστικά και ότι τον περιμένουν πίσω γρήγορα.

Ο Σαρδέλης που αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο, είναι σε πολύ καλή ψυχολογία παρά την ατυχία του και σίγουρα σε αυτό έχει βοηθήσει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ που είναι δίπλα του.

Ο Έλντερ Λόπες στάθηκε στον νεαρό άσο, στον οποίο τρέφει μεγάλη συμπάθεια και τον θεωρεί πολύ καλό παίκτη και μεγάλο ταλέντο. Μάλιστα, ήταν εκείνος μάλιστα που έμεινε δίπλα του όσο πονούσε το βράδυ της Δευτέρας μέχρι να φύγει με το ασθενοφόρο για το Ιατρικό:

«Είσαι παικταρα. Να μην φοβάσαι τίποτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δυνατός όταν θα γυρίσεις. Έχω περάσει και εγώ σοβαρό τραυματισμό αλλά είμαι και πάλι εδώ» ήταν τα λόγια που του έλεγε με τον Σαρδέλη να τον ευχαριστεί.

Advertisement