07.7
12:19

Αλεξίου: «Συγχαρητήρια σε όλους, αποτελείτε μέρος της ΑΕΚ και της ιστορίας της!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε τα συγχαρητήρια όλων των συντελεστών για τις ανόδους σε ανδρικό και γυναικείο πόλο.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Αλεξίου:

Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου προς τους στρατιώτες του τμήματος Πάνο Μιχαλόπουλο και Γιώργο Κιρμίζογλου που απέδειξαν πως η επιμονή, η υπομονή και η πίστη αποτελούν τα κυρίαρχα συστατικά μιας επιτυχίας. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο πριν από τέσσερα χρόνια και θέσαμε τις βάσεις για το εγχείρημα, ήμουν σίγουρος για την επιτυχία. Είμαστε σε πλήρη ταύτιση φιλοσοφίας και με κοινό στόχο κι ήταν εμφανές ότι ο Σύλλογός μας θα αποκτούσε σύντομα ισχυρό εκπρόσωπο και στην κοινωνία της υδατοσφαίρισης. Ωστόσο, η αγάπη τους για την ΑΕΚ, το κοινό μας όραμα και η τήρηση του σχεδιασμού, απέφεραν κάτι περισσότερο από αυτό που αρχικά είχε σχεδιαστεί. Τη διπλή εκπροσώπηση στα μεγάλα σαλόνια της Α1 στο πόλο ανδρων και στην Α’ Εθνική Κατηγορία πόλο γυναικών.

Πάνο και Γιώργο έχετε κι εσείς το δικό σας μερίδιο στη μοναδική ιστορική στιγμή του Σωματείου μας, να εκπροσωπείται για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε σας και τους εφόρους, τους προπονητές, τα τεχνικά επιτελεία και τους αθλητές και τις αθλήτριες.
Σας ευχαριστούμε που αποτελείτε μέρος της ΑΕΚ και πορεύεστε μαζί μας στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου μας”
.

Advertisement