06.7
12:34

Μήνυση της ΑΕΚ σε Κούγια!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ένωση κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη

Το πρωί της Δευτέρας η ΑΕΚ κατέθεσε μέσω της δικηγόρου,Ελλη Ρίζου, μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε όσα συκοφαντικά έχει κατά καιρούς εκστομίσει εναντίον της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη. Μάλιστα για τις συγκεκριμένες δηλώσεις αυτή θα είναι απλώς και μόνο η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβεί καθώς θα επακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Άλλωστε η ΑΕΚ αποφεύγει συνήθως να σχολιάσει τα λεγόμενα του Κούγια και έχει προτιμήσει την νομική οδό κατά καιρούς. Το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις.

Advertisement