05.7
16:50

Μπήκε στο εργοστάσιο η νέα BMW Σειρά 4 Coupé

AEK1924.gr team
Advertisement

Ιδιαίτερα παραγωγικό θα είναι, παρά τα προβλήματα από την πανδημία του κορωνοϊού, το έτος 2020 για την BMW.

Ιδιαίτερα παραγωγικό θα είναι, παρά τα προβλήματα από την πανδημία του κορωνοϊού, το έτος 2020 για την BMW. Η βαυαρική εταιρεία έβαλε στην παραγωγή πέντε νέα μοντέλα, την BMW Σειρά 4 Coupé, τις εκδόσεις της BMW Σειράς 5 Sedan, BMW M5 και BMW Σειρά 5 Touring και BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

Τα μοντέλα εφοδιάζονται, πλέον, με τετρακύλινδρους βενζίνης και πετρελαίου και εξακύλινδρους κινητήρες πετρελαίου, έχουν πιο επιθετική σχεδίαση, και διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα BMW Σειρά 4 χρησιμοποιεί ευφυή δομή ελαφρού βάρους. Το καπό, τα εμπρός πλαϊνά πάνελ και οι πόρτες κατασκευάζονται από αλουμίνιο, ενώ το παρμπρίζ είναι με ακουστικό κρύσταλλο.

Οσον αφορά τη BMW Σειρά 5, η μάσκα έχει αναβαθμιστεί και οι προβολείς LED έχουν αποκτήσει νέα γραφικά εσωτερικά, ενώ τα πίσω φώτα υιοθετούν τώρα 3D σχεδίαση.

Η BMW Σειρά 5 προσφέρει τώρα περισσότερες επιλογές ηλεκτροκίνησης, με ηλεκτρική αυτονομία από 62 έως 67 χιλιόμετρα. Επίσης, η BMW 545e xDrive Sedan, θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο με εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement