05.7
15:23

Φιλικό η Άντερλεχτ, δεν έπαιξε ο Βράνιες

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Βόσνιος αμυντικός δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό στο πρώτο φιλικό της Άντερλεχτ κόντρα στην Σαρλερουά, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Μπορεί ο Όγκνιεν Βράνιες να επέστρεψε στην Άντερλεχτ και να ξεκίνησε προπονήσεις με τους Βέλγους, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία της, αλλά στο πρώτο φιλικό της, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.

Συγκεκριμένα, χθες η Άντερλεχτ έπαιξε το πρώτο της φιλικό απέναντι στην Σαρλερουά και γνώρισε ήττα με 1-0 χάρη στο πέναλτι που έκανε ο Κομπανί στην αντίπαλη ομάδα.

Σε αυτό το φιλικό ο… MVP για τους Βέλγους, ήταν ο 16χρονος Νορ Κρίστιαν Άρνσταντ που έπαιξε στη θέση του δεξί μπακ, ενώ όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν έστω και για λίγα λεπτά, εκτός από τέσσερις ποδοσφαιριστές και τον Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός μαζί με τους Βελενρόιτερ, Γκέρκενς, Τρέμπελ και Βάντεν Μπόρε, δεν έπαιξαν στο πρώτο φιλικό ούτε ένα λεπτό, που πιθανό μπορεί να σημαίνει κάτι, αλλά μπορεί και τίποτα. Κι’ αυτό γιατί σύμφωνα με τα Μέσα του Βελγίου ο Βράνιες θα πάρει τις ευκαιρίες του στην Άντερλεχτ, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Κάτι τέτοιο σημαίνει να αποδειχτεί μέσα στα επόμενα φιλικά της Άντερλεχτ και αν ο Βράνιες πάρει τις ευκαιρίες του, παρότι το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του απ’ τον κόσμο της ομάδας, παραμένει σε διάφορα forum κλπ.

Advertisement