05.7
15:45

Δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη – «Κολλάει» η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν

AEK1924.gr team
Advertisement

Εμπλοκή έχει δημιουργηθεί στη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν, καθώς η ομάδα του Άμπου Ντάμπι άλλαξε τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας και δημιουργηθεί πονοκεφάλους στον Άρη και στον Θεόδωρο Καρυπίδη, περιμένοντας πως και πως την οικονομική ένεση των Αράβων.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επρόκειτο να ανακοινωθεί από την Αλ Αΐν, εντούτοις έχει παρουσιαστεί εμπλοκή στην ολοκλήρωση του deal, καθώς η ομάδα του Άμπου Ντάμπι άλλαξε τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον Άρη ως προς την καταβολή του 1,7 εκατ. ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα συμφωνηθέντα μπόνους).

Η συμφωνία προέβλεπε καταβολή του συνόλου του ποσού με τη μια και όχι σε δόσεις, οι κίτρινοι επιμένουν σε αυτό και δεν υπαναχωρούν, επομένως αυτή τη στιγμή η συμφωνία είναι στον… αέρα και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Ο Αρης “καίγεται” για ρευστό, υπολόγιζε σε αυτά τα χρήματα και η ομάδα από τα ΗΑΕ θέλει στο… παρά ένα να αλλάξει τα συμφωνηθέντα.

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες και θα φανεί αν οι δυο πλευρές θα ρίξουν νερό στο κρασί τους, ώστε να δώσουν τα χέρια και να πέσουν οι υπογραφές. Προς το παρόν όμως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο με τη μεταγραφή του “Φέτφα”, η πλευρά του οποίου παρουσιάζεται πολύ ενοχλημένη από τη στάση της Αλ Αΐν.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement